Instagram Takipçi Satın Alım İşlemi Yasal Mı?
X
INSTAGRAM TAKİPÇİ VE BEĞENİ PAKETLERINE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

Instagram Takipçi Satın Alım İşlemi Yasal Mı?

Instagram Takipçi Satın Alım İşlemi Yasal Mı?

Günümüz popüler internet kullanım alanları arasında gösterebileceğimiz sosyal medya siteleri, aynı zamanda beraberinde kimilerine ciddi bir kazanç kapısı olarak da açılmaktadır. Belli başlı sosyal medya hesapları arasında özellikle de fotoğraf ve albüm paylaşımı yapmayı sevenlere hitap eden Instagram, ne kadar çok beğeni aldığınız ve takipçi sayısına ulaştığınız ile kullanıcıları arasında kıyaslama yapmaktadır. Bu durumdan ortaya çıkan sonuç sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerleyenlerin zaman zaman takipçi sayılarını farklı yollar ile artırmaya çalıştıkları da bir gerçektir. Aslına bakıldığında yine teknolojinin de yardımı ile direkt olmayan yollar ile instagram takipçisi temin etmek çok da zor değil. Çeşitli firmaların bu konuda ücretli desteklerini almak sureti ile istediğiniz süre zarfında istediğini kadar instagram takipçi satın alma temin edebilirsiniz.

Yasal zeminini bir kenara bırakalım, instagram takipçi artırma sistematik olarak imkansız değildir. Çeşitli firmaların talep edilmesi durumunda istenilen kadar takipçi hesabınıza yönlendirilebilmektedir. Ve yine aktif ve doğal kullanıcılar olmasına da özen gösterilebilmektedir. Bu konuda talepte bulunanların en çok dikkat etmesi gereken nokta, olabildiğince doğal bir görüntü ile bu büyümenin sağlanması gerektiğidir. Bu doğallık kısmen de olsa İnstagram tarafından belirlenmiştir. Belirli süre zarfında maksimum takipçi sayınsa ulaşılabilmekte ve bu durum da oran olarak; 30 dakika içinde maksimum 50 kişinin takibi şeklinde belirlenmiştir.

Bunun yanı sıra; her hesap için maksimum 7500 takipçiye kadar da izin verilmektedir. Bu sınırların aşılması durumunda ciddi İnstagram yaptırımları söz konusu olabilmektedir. En başta hesabın askıya alınması, geçici süreli ya da süresiz bir şekilde hesabın kapatılması gibi örnekler ile de çoğaltılabilmektedir.

Gereken özenin gösterilmesi durumunda ise herhangi bir sorun oluşmadan, instagram hesabınızı herhangi bir yasal sorun olmadan büyütebilirsiniz.

Ülkemizdeki yasaların ise bu konu üzerinde herhangi bir yaptırımı söz konusu değildir. Özellikle ilgili firmalar sizlere gerçek yani doğal ve aktif takipçileri yönlendiriyor ise herhangi bir yasal sorun yaşamadan hesabınızdaki takipçi sayılarını artırabilirsiniz. Instagram Takipçi Satın Alım İşlemi Yasal Mı? Sorusu ise bu şekilde cevaplanmaktadır diyebiliriz.

 Özellikle instagram hesaplarını ticari amaçla yani marka ve ürünlerinin tanıtımları için sık sık kullandıkları bu yöntem, bir yerde sosyal medyanın reklam ve tanıtım yönünün ne kadar güçlü olduğunu da göstermektedir. Sosyal medyanın yadsınamaz bu gücü, ilgili tanıtım faaliyetlerinde ise ciddi anlamda karlılık getirdiği de bir gerçektir. Belki de bilinen en ekonomik marka tanıtımı ve reklam çalışması olarak da sosyal medyayı görebiliriz.

Kategori: İnstagram Takipçi