Instagram Akış Yenilenemedi Hatası 2016 - Çözümü Burda
X
INSTAGRAM TAKİPÇİ VE BEĞENİ PAKETLERINE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ !

Instagram Akış Yenilenemedi Hatası 2016 - Çözümü Burda

Instagram Akış Yenilenemedi Hatası 2016 - Çözümü Burda

Instagram kullanıcılarının zaman zaman ortaya çıkan uygulama ve bağlantı hataları, hesaplarına erişimlerini sınırlandırabilmektedir. Özellikle bağlantısal kaynaklı sorunların detayları fazla olabildiği gibi, instagram uygulamasının bu sorunlara tepkisi farklı şekillerde olabilmektedir. Örnek vermek gerekirse; uygulamanızda Instagram Akış Yenilenemedi Hatası almanız durumunda ortaya birden fazla olasılık çıkmaktadır. Bunlardan bir tanesi akıllı telefonunuzun internet bağlantısında sorun olması bir diğer ise; internet bağlantınız tam ancak instagram uygulamanız erişim sağlamakta sorun yaşıyor olabileceğidir.

İnternet bağlantı sorunlarına olası çözümleri ise şu şekilde sıralayabiliriz. Öncelikle Instagram Akış Yenilenemedi Hatası aldığınız anda herhangi bir başka işlem yapmadan sadece akıllı telefonunuzun internet tarayıcısı aracılığı ile farklı sitelere erişim sağlamaya çalışın. Tarayıcı ile diğer sitelere erişim sağlayabildiğiniz halde instagram uygulamanızda halen bu hatayı almaya devam ediyorsanız, öncelikle uygulamayı tamamen sonlandırıp tekrar açmayı deneyin. Bunun haricinde cep telefonu bağlantınız herhangi bir wifi ağı üzerinden sağlanıyorsa; ilgili wifi ağı ile bağlantıyı kapatıp, ağ bilgilerini unuttuktan sonra cep telefonunuzun ağı tekrar aramasını ve yeniden bağlantı kurmayı deneyin. Bu aşamadan sonra ise; wifi bağlantınız üzerinden DNS ayarı yapabilirsiniz. Sabit ip ile bağlanmak ve dns ayarlarınızı tam bir şekilde oluşturmak, size stabil bir bağlantı sağlayacak olup; olası bağlantı sorunlarınızı da ortadan kaldıracaktır. İlgili DNS ayarınız ise; wifi ile bağlandığınız ağın üzerine basılı tuttuktan sonra açılan menüden “Gelişmiş” alt sekmesini seçin. Burada yer alan IP AYARLARI menüsünden “Statik” olanı seçebilirsiniz. Devamında ise DNS ayarlarınızı 8.8.8.8 DNS 1,  8.8.4.4 DNS 2 girmeniz yeterli olacaktır. Bu işlem sonrasında wifi bağlantısını sonlandırıp tekrar bağlanın.

Bu işlemlerden sonuç alamadı iseniz; cep telefonunuzun ayarlar sekmesinden “uygulamalar” Kısmına girin. Instagramı bulup bütün verileri temizle butonuna tıklayın. Halen daha sorun yaşıyor iseniz; Instagram uygulamanızı cep telefonunuzdan tamamen kaldırıp tekrar yüklemeniz gerekecektir.

Instagram Akış Yenilenemedi Hatası kesinlikle instagramın ağ üzerinden kendi veri tabanına erişim sağlayamadığı bir hatadır. Bu nedenle kesinlikle bağlantı ayarlarınızı zaman zaman güncellemeyi unutmayın. Özellikle de anlatıldığı gibi wifi üzerinden bağlantı sağlayanların bu tip kontrolleri zaman zaman yapması gerekmektedir.

Kategori: İnstagram