Instagram’da Keşfet Sekmesine Nasıl Çıkılır?

Instagram’da Keşfet Sekmesine Nasıl Çıkılır?

30 Eki `16 2491 İnstagram

Sosyal ağlarda tanıtım yapmanın, popülariteyi artırmanın ve belki de firmalar tarafından kullanılan marka tanınmışlığını artırmanın en kolay ve önemli yollarından bir tanesi olarak kabul edilen instagram keşfete çıkmak, aynı zamanda pek çok kullanıcın bir fenomen olma yolunda önem verdikleri bir özelliktir. Instagram kullanıcıları arasında hızlı bir şekilde kullanımı artan bu özellik, özellikle son sürümü ile daha fazla kullanıcıya hitap etmeye başlamıştır. “KEŞFET butonu çok sayıda farklı kullanıcıya hitap etmenizi sağlayan, ürün, marka ve kişi tanıtımını da kolaylaştıran bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagramda Yorum Kapatma Nasıl Yapılır?

Instagramda Yorum Kapatma Nasıl Yapılır?

29 Eki `16 2832 İnstagram

Milyonlarca kullanıcıya hitap eden instagram,  kullanıcılarına her geçen gün yeni bir özellik sunmak sureti ile kendisini sürekli güncellemektedir. Bu güncellemeler ile hem kullanıcılar daha fazla özellik ile instagramı kullanabilir hale gelmekte hem de zaman içinde instagramı daha yoğun bir şekilde kullanabilir hale gelmektedir. Özellikle son eklenen özelikler yoğun talep görmesinin yanı sıra, oldukça da gereklidir de diyebiliriz. Yakın zamanda duyurulan “instagram yorum kapatma özelliği” belki de son derece gerekli ve önemli bir güncelleme olarak kabul edilmektedir. Pek çok kullanıcının uzun süredir takip ettiği, ihtiyaç duydukları bu özellik; kişisel fotoğraflarına istemedikleri kişi ya da kişilerin yorumlarına engel olma isteklerine çözüm üretmektedir. Bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de yoğun bir şekilde kullanılan bu özellik; şimdiden hemen her kullanıcının dikkatini çekmiştir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Ne Kadar Instagram Takipçi Satın Almalıyım?

Ne Kadar Instagram Takipçi Satın Almalıyım?

29 Eki `16 1776 İnstagram Takipçi

Çeşitli marka ve firmaların gerek kendi tanıtımlarını yapmak gerekse de ürünlerini tanıtmak amacı ile sosyal medyayı sıklıkla kullandığı bir gerçektir. Özellikle, hemen her yaş gurubunun gün içinde defalarca göz atma gereksinimi duyduğu, adeta bir haber bülteni gibi takip ettikleri sosyal medya ağları aynı zamanda firmaların direkt olarak sıcak satış yapabilmelerini de sağlamaktadır. Bunun için temelde öncelikle firma ya da kurumsal hesaplarına daha fazla takipçi ve beğeni sağlamak istemektedirler. Öncelikle bilinmesi gereken ise; ne kadar fazla takipçi var ise o kadar çok popülarite demektir. Sosyal medya fenomeni olarak da adlandırılan bu tip takipçisi fazla olan hesapların, elbette ki paylaşımları da daha fazla kişi tarafından beğeni elde edebilmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.