Instagram Hashtag Problemi 2016 - Çözümü Burda

Instagram Hashtag Problemi 2016 - Çözümü Burda

01 Kas `16 4276 İnstagram

Instagram kullanıcılarının özellikle fotoğraflarını etiketleme özelliği oldukça sık kullandıkları bir özelliktir. Bu özellik o kadar yaygındır ki fotoğraf ve albümlerin etiketlenmesi ile birlikte çok sayıda farklı arama motorunda dahi fotoğrafların bulunabilirliği artmakta, farklı kullanıcılarının dikkatini çekmesini sağlamaktadır. Bu konuda kullanıcıların dikkat etmesi gereken yegane nokta ise; aşırı fazla ve sık etiket yani hashtag kullanımı beraberinde hesapların askıya alınmasına neden olabilmektedir. Bu nedenle hashtag kullanırken fotoğraf başına maksimum 5 adette sınırlı kalmanızda fayda olacaktır. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram Resimleri Beğenemiyorum Hatası 2016 - Çözümü Burda

Instagram Resimleri Beğenemiyorum Hatası 2016 - Çözümü Burda

01 Kas `16 12721 İnstagram

Genel kullanımına istinaden eğer ki instagram hesaplarınızda olası engellemeler almış iseniz; resim beğenisi yapamazsınız. Bunun yanı sıra kişi ya da kişileri takip etmenize de izin verilmez. Bunun başlıca nedeni ise; hesabınızın aşırı yoğun bir şekilde beğeni yapması ya da paylaşım yapmasıdır diyebiliriz. Öncelikle bilinmesi gereken bütün instagram hesapları botlar aracılığı ile takip edilmektedir. Özellikle aşırı yoğun kullanımı durumunda da bu takip sıklaştırılmakta ve botlar aracılığı ile aşırı beğeni, paylaşım ve takip yapanların hesapları yine takip altına alınmaktadır. Takip sonunda ise geçici ve kalıcı engellemeler ile karşılaşılma durumları ortaya çıkabilmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram Hesabımı Yanlışlıkla Sildim 2016 - Çözümü Burda

Instagram Hesabımı Yanlışlıkla Sildim 2016 - Çözümü Burda

31 Eki `16 14551 İnstagram

Zaman zaman sosyal medya hesaplarımızın aktif ya da pasif durumları ile ilgili işlemler yapabilmekteyiz. Ancak istemeden de olsa hesabı durdurmak veya farklı bir işlem yapmak isterken sildiğimiz de olabilmektedir. İşte bu aşamada öncelikle yapmamız gereken hesabımızın gerçekten silinip silinmediğini kontrol etmek olacaktır. Instagram kullanıcıların zaman zaman hesaplarını dondurmak isterken veya instagram yöneticilerinin herhangi bir neden dolayı ( özellikle güvenlik nedenleri ile ) hesapları sildiği de bilinmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.