İnstagram’da Engellediğim Kişileri Nasıl Görürüm?

İnstagram’da Engellediğim Kişileri Nasıl Görürüm?

03 Kas `16 3752 İnstagram

Popüler sosyal ağ uygulamaları arasında gösterebileceğimiz instagram aynı zamanda uygulama kullanıcılarına sağladığı kolaylıkları da beraberinde getirmektedir. Özellikle kullanıcıları arasında bir ağ oluşturmasının yanı sıra, her kullanıcının kendisine has olan özelliklerini de ortaya çıkarması pek çok kullanıcı için oldukça cazip bir hal almaktadır.

Öncelikle belirtmeliyiz ki bu tip sosyal ağ uygulamaları, ister istemez kullanıcı kitlesinin artması ile birlikte ortaya bazı sorunları da getirmektedir. Pek çok kullanıcının bazı diğer kullanıcıları engelleme isteği, kendi profilini görmelerini engelleme isteği gibi özellikler artık gereksinim olarak da kabul edilmektedir. Bunun yanı sıra instagram gibi kişilerin aynı zamanda birbirlerini takip ettiği bir uygulamada, takip sınırının da olması ister istemez kullanıcıların bazı takipçilerini engellemek sureti ile olası sınırlara takılma riskini de azaltma ihtiyaçlarını sağlayabilmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram ile Kullanılan Popüler Uygulamalar Nedir?

Instagram ile Kullanılan Popüler Uygulamalar Nedir?

02 Kas `16 3427 İnstagram

Instagram gibi popüler fotoğraf, albüm paylaşımı ve sosyal ağında kullanıcı talepleri doğrultusunda geliştirilen ek uygulamalara da yer verilmiştir. Özellikle kullanım kolaylığı sağlamaları, anlık bildirileri akıllı telefonlarca takip edilebilir hale getirmesi gibi nedenler ile bu uygulamalar da ayrıca önem kazanmaya ve beğeni görmeye başlamıştır diyebiliriz. Pek çoğu ücretsiz olarak sunulan bu ek uygulamalar; instagrama kullanım kolaylığı sağladığı gibi ayrıca kendi bünyelerinde ekstra özellikleri de beraberinde getirmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram’da Kolay Takipçi Kazanmanın Yolları

Instagram’da Kolay Takipçi Kazanmanın Yolları

01 Kas `16 2697 İnstagram Takipçi

Instagram gibi sosyal medya ağlarının dünya genelinde milyonlarca kişiye hitap etmesi beraberinde sanal ortamda popüler olma durumlarını da ortaya çıkarmıştır. Özellikle sosyal medya fenomeni olarak ortaya çıkan bu husus, pek çok kişinin bir anda şöhrete kavuşmasını sağlamıştır diyebiliriz. Bunun yanı sıra sadece bireysel ve kişisel kullanımları değil aynı zamanda ticari kuruluşlarında bu tip sosyal medya ağlarını kullandığını bilmekteyiz. Bu sayede ilgili firmalar kolay bir şekilde hem markalarını hem de firmalarının satış ağlarını genişletebilmektedir. Bir nevi reklamlarını sosyal medya üzerinden yapabildiklerini de söyleyebiliriz. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.