Instagram’da Birini Engelleme ve Engeli Kaldırma

Instagram’da Birini Engelleme ve Engeli Kaldırma

04 Kas `16 3664 İnstagram

Son günlerde özellikle kullanıcı kitlesinin hızlı bir şekilde artmasının ardından instagram kullanıcılarının diğer kullanıcıları engelleme ve engeli kaldırma sorunları da ortaya çıkmaya başlamaktadır. En başta bilinmesi gereken şey şudur ki; engellediğiniz herhangi bir kullanıcının tekrar engelini açmak için hesabınıza giriş yaptıktan sonra ilgili profile erişim sağlamak ve engeli kaldırmak gerekmektedir. Engellediğiniz kişi kati surette sizin paylaşımlarınızı göremez, sizi takip edemez ve beğeni gönderemez. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram’a Nasıl Reklam Verilir?

Instagram’a Nasıl Reklam Verilir?

03 Kas `16 3730 İnstagram

Hemen her işletmenin sanal ortamın gücünden faydalanmak istediği, reklam bütçelerini bu doğrultuda da kullanmaya başladığı günümüz ticaretinin bir gerçeği olarak kabul edilmektedir. Özellikle rekabetin de artması ile birlikte artık çok sayıda firma reel ortamlardaki reklamları aracılığı yaptıkları işlemlerden daha fazlasını sanal ortamlarda da yapmaya başladıkları bir gerçektir diyebiliriz. Bunun yanı sıra; Google, Facebook, Twitter gibi sosyal ağ ve arama motorlarından sonra artık instagram aracılığı ile de firmaların kurumsal anlamda büyüklük reklamlar verebilecekleri bir ara yüz tasarlandı. Instagram hesapları aracılığı ile hemen her firma artık instagram da reklam verebilir duruma gelmiştir. Ülkemizde dahil olmak üzere dünya genelinde yaklaşık 30 farklı ülkede instagram reklamları uygulamalarda aktif hale getirilmiş ve kullanıcıların uygulamanın güncel sürümüne geçmesi de tavsiye edilmiştir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Instagram Profili Gizleme ve Gizliliği Kaldırma

Instagram Profili Gizleme ve Gizliliği Kaldırma

03 Kas `16 4138 İnstagram

Instagram hesabınızda paylaşımlarınızın sadece belirli kişilerde görülmesini isteyebilirsiniz. Özellikle kişisel verilerinizin, paylaşımlarınızın ve fotoğraflarınızın sadece siz ve sizin belirlediğiniz kişilerce görülmesini istiyorsanız öncelikle profilinizi gizlemeniz gerekmektedir. Gizlemiş olduğunuz profiliniz sadece size ve sizin hali hazırdaki takipçilerinize açık bir hal alacaktır. Tanımadığınız, hali hazırda sizin takipçiniz ya da sizin takip ettiğiniz birisi olmayanların kesinlikle sizin fotoğraf ve albümlerinizi göremeyecektir. Bunu isterseniz hesabınızı açtığınız anda isterseniz de ilerleyen zamanlarda yapabilirsiniz. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.