Sosyal Medya’da Instagram Nedir, Gücü Nedir?

Sosyal Medya’da Instagram Nedir, Gücü Nedir?

05 Kas `16 4574 İnstagram

İnternet kullanımın hemen her eve girmesinin yanı sıra, zaman içinde artık taşınabilir cihazlar sayesinde her an yanımızda oluşunu da göz önünde bulundurduğumuzda belki de en iyi iletişim aracı olarak düşünebiliriz. Yediden yetmişe hemen herkesin artık bir cep telefonu olduğu ve bunların ciddi bir çoğunluğu da akıllı telefon ve internet bağlantısına sahip olduğu da düşünüldüğünde dünya üzerinde milyonlarca kişinin internet üzerinden bir şekilde iletişim halinde olduğu da ortaya çıkmaktadır. Bunun yanı sıra internetin kullanım alanları arasında sosyal medya olarak da adlandırdığımız direkt olarak anlık iletişim ve paylaşım sistemleri de hızlı bir şekilde yerini almıştır. Milyonlarca sosyal medya hesabı hemen her kullanıcının da en az 1 tane sosyal medya hesabı düşünüldüğünde bahsi geçen etkinin boyutu ortaya çıkmaktadır. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Kurumsal Firmalar İçin Instagram‘ın Önemi Nedir?

Kurumsal Firmalar İçin Instagram‘ın Önemi Nedir?

05 Kas `16 4017 İnstagram

Günümüz internet kullanıcılarının yoğun bir şekilde bu alışkanlıklarını gündelik hayatlarına da dahil etmeye başlaması ile birlikte, hemen herkes tarafından bilinir ve tanınır hale gelmiştir. Özellikle bireysel kullanıcıların yaygınlaşması beraberinde dolaylı olarak kurumsal firmaların da sosyal ağları aktif olarak kullanması gerekliliğini ortaya koymuştur. Bu gereksinim, tüketim toplumuna kendi marka ve ürünlerini tanıtmanın hem kolay hem hızlı hem de ekonomik bir yolu olarak ortaya çıkmasından da ileri gelmektedir. Bu nedenle diyebiliriz ki bugün hemen her kurumsal firma için instagram önemli bir hal almıştır. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.

Nasıl Sosyal Medya Fenomeni Olunur?

Nasıl Sosyal Medya Fenomeni Olunur?

04 Kas `16 3911 İnstagram

İnternet bağlantısının artık cep telefonlarında da kolaylıkla kullanılabilir olmasının yanı sıra, özellikle genç yaşlı demeden hemen her yaş grubuna hitap ediyor hale gelmesi de benzersiz bir şekilde sosyal medya kullanımının artmasını da beraberinde getirmiştir. Sosyal medya aynı zamanda bir çeşit popülarite yani fenomenlik aracı haline de gelmiştir. Özellikle genç ve yetişkin kesimin yoğun bir şekilde neredeyse her gün ve hatta günde birden fazla kez sosyal medya hesaplarındaki hareketleri takip ettiği de bir gerçektir. Sosyal medya aracılığı ile çok sayıda paylaşım ile sevdikleri ile iletişim halinde olanlardan tutun da ticari faaliyetlerini sunmak, tanıtmak ve müşteri portfoyünü geliştirmek isteyenlere kadar çok sayıda farklı amaç için de kullanılabilmektedir. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.