Instagram Şifresiz Beğeni Hilesi 2020

Instagram Şifresiz Beğeni Hilesi 2020

08 Ara `19 7554 İnstagram Beğeni

Instagram, günümüzde kullanıcı sayısı gittikçe artan en önemli sosyal medya araçlarından birisidir. Bu nedenle de birçok kişi ve firma, ürün ve markalarını tanıtabilmek için instagram takipçi sayısını ve beğeni sayısını artırmaya çalışırlar. Firmalar için geleneksel reklam ve tanıtım faaliyetlerinin artık gerilerde kaldığı günümüzde birçok firma sınırları ortadan sosyal medya reklamlarına yönelmiş durumlardır. İnstagramda almış olduğunuz beğeniler diğer kullanıcıların da dikkatini çekerek onlara firmanızı ve ürününüzü tanıtacaktır. Ve profilinizi ne kadar çok kişi beğenirse ve takipçiniz olursa o kadar çok kişi tarafından güvenilir bir imaja sahip olabilirsiniz. Bu nedenle instagram profilinizin takipçi ve beğeni sayısı son derece önemlidir. Bunun için de turkinstagram.com sayfasından satın alabileceğiniz instagram takipçi satın alma ve instagram beğeni satın alma paketleri ile kolay yoldan hedef takipçilerinize ulaşabilirsiniz.  

Instagram’da Profilini Büyütme (Yükseltme) Nasıl Yapılır?

Instagram’da Profilini Büyütme (Yükseltme) Nasıl Yapılır?

07 Ara `19 3130 İnstagram

Çağımızda artık internetin ve mobil iletişim cihazlarının yaygınlaşması ile birlikte birçok şey gerçekten artık eski zamanlara göre büyük farklılıklar göstermektedir. Birçok sektör bu durumdan etkilenmiş ve yeni nesil tanıtım ve reklam anlayışı doğmuştur. Hatta sosyal medyanın gelişmesi ile birlikte bugün bu mecrayı görmezden gelen hiçbir firma ya da organizasyon ayakta kalamaz hale gelmiştir. Çünkü artık tamamen bir sosyal medya dünyasında yaşamaktayız. Instagram, facebook, twitter gibi sosyal medya mecraları dünya çapınca milyonlarca insanı aynı platform altında buluşturmayı başarabilmektedir. Bu sosyal medya araçlarından birisi olan instagram gerek bireylerin, gerekse sanatçıların ya da firmaların ürünlerini tanıtabildikleri en önemli platformlardan birisidir. 90 milyondan fazla kişinin kullandığı İnstagram sayesinde iyi bir profil yaratarak görünür olabilir ve siz de ürünlerinizi dünyaya tanıtabilirsiniz.

Instagram Hikaye(Stories) Nedir?

Instagram Hikaye(Stories) Nedir?

30 Oca `17 4696 İnstagram

Herkesin sıklıkla kullandığı sosyal medya hesaplarından olan instagram geçtiğimiz günlerde benzerine snapchatde rastladığımız bir özelliği ile güncellendi. Bu özellik instagramda hikaye olarak adlandırıldı ve kullanıcılara eğlenceli bir seçenek oluşturdu. Burada instagram kullanıcıları kendi profillerinde paylaşmış oldukları yazı ve videolardan farklı olarak yirmi dört saat sonrasında paylaşılanların silinmesi söz konusudur. Snapchatten farklı olarak instagram hikaye kısmı paylaşılan video ve resimler üzerinde farklı emojiler koyabiliyor renkli kalem seçenekleriyle üzerinde oynamalar yapabiliyor efekt koyup farklı renler almasını sağlayabiliyorlar. Yazının devamını okumak için "Devamını Oku" butonuna basınız.